Provzdušnění vína díky chytrému dekantéru iFavine

Dekantace je proces, který má za úkol zvýraznit chuť i vůni vína. Díky této metodě se z vína odstraní případný kal nebo usazeniny. Provzdušnění vína naopak napomůže k rozvolnění aromatických látek a vůně. Dekantují se jak starší vína, u kterých se chceme mimo jiné zbavit přirozeného sedimentu, tak pro vyniknutí chuti je dobré dekantovat i mladší vína. Běžná dekantace vína pomocí karafy by měla probíhat alespoň hodinu před jeho servírováním. Využít ovšem můžete i modernější způsoby a technologie. Příkladem je chytrý dekantér iFAVINE, který čas dekantace výrazně zkrátí, chuť a vůně vína se však maximalizuje a vy si tak můžete vychutnat víno v celé své kráse. Tento způsob dekantace je velmi efektivní, k vínu ale zároveň šetrnější. 

Filtrovat produkty
Top