Jak na sušení plátků kořeněného masa jerky v sušičce Yden

K přípravě sušeného masa budete potřebovat sušičku potravin. O kvalitě sušeného masa rozhoduje především způsob jeho sušení. Zatímco některé sušičky je potřeba manuálně nastavit a průběžně vyměňovat jednotlivé tácy s masem, moderní sušičky nabízí rovnoměrnou cirkulaci vzduchu, díky čemuž nemusíte na tácy sahat. Naprostou špičku mezi sušičkami ovšem představuje sušička Yden, která kromě teplovzdušného módu nabízí sušení pomocí infračerveného záření. Díky tomuto programu získáte perfektně usušené masové jerky. Stačí nakrájet maso (hovězí, kuřecí i krůtí) na tenké plátky 2 až 5 mm a ochutit jej oblíbeným kořením. Pokud nebudete mít sušičku Yden, začněte sušit maso na 70 °C a dále pokračujte při teplotě 50 °C.

 

Sušička Sedona pro rovnoměrné sušení potravin
Akce Novinka Tip
ZdarmaZdarma
16 590 Kč

Sušička čerstvých potravin Sedona Supreme je vybavena jedinečnými prvky jako je digitální termostat, technologie duálního větrání, nerezové madlo a průhledné skleněné dveře.

Kód: SSS101
Infračervená sušička Yden na ovoce a zeleninu
Akce Tip
ZdarmaZdarma
15 990 Kč

Infračervená sušička potravin Yden D5 disponuje kromě solárního módu také klasickým sušícím módem. Sušička je vyrobena z vysoce kvalitních a odolných materiálů a součástí jsou...

Kód: YISD5
Sušička ovoce, zeleniny, masových proužků, obilovin
ZdarmaZdarma
7 790 Kč

Sušička potravin Yden CI 9013A vyniká rovnoměrným rozložením ohřátého vzduchu, který uchovává chuť a strukturu sušených potravin. Díky této sušičce můžete vytvořit chutné a...

Kód: YS9013A
Sušička ovoce, zeleniny, hub, ořechů
11 150 Kč–11 %
od 9 950 Kč

Pomocí sušičky potravin Excalibur lze sušit širokou paletu nejrůznějších potravin, od obilovin, ovoce a zeleniny až po maso.

Kód: SEC5CCE2
4 položek celkem