Domácí jablečné křížaly a jejich příprava

Sušená jablka neboli křížaly jsou pochoutkou, kterou již dělaly naše babičky i prababičky. Přestože ty si vystačily s papírem a sušením na půdě, dnes máme naštěstí po ruce praktické pomocníky v podobě sušiček potravin. Díky novým technologiím navíc sušená jablka neztrácí téměř nic ze svých živin, chuti nebo vůně. Vzhledem k tomu, že sušička zbaví jablka všech možných choroboplodných látek, sušená jablka vám vydrží dlouhou dobu… dokud je nesníte. Kvalitní sušička potravin zajišťuje rovnoměrné proudění vzduchu a vy nemusíte neustále přesouvat jednotlivé tácy. Praktický termostat se pro změnu postará o správnou teplotu sušení. Takto připravená domácí sušená jablka jsou plná vitamínů a minerálních látek.

 

Přečtete si také:

 

Filtrovat produkty
Top